Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Nümph løfter sløret for nyt mærke på CIFF

Så er Tusnelda Bloch klar med sin første kollektion for Nümphs nye søstermærke.
Så er Tusnelda Bloch klar med sin første kollektion for Nümphs nye søstermærke.

Tidligere på året kunne Fashion Forum afsløre, at holdingselskabet bag det danske mærke Nümph barslede med et nyt dametøjsmærke. Det skete samtidig med, at virksomheden som følger af utilfredsstillende performance valgte at lukke ned for de to herremærker Humör og 2x H Brothers.

Og navnet er …
Nu melder Dansk Mode & Textil, at det nye brand bliver lanceret ved vinterens modemesser, henholdsvis CIFF i København og Premium i Berlin. Det nye søstermærke har fået navnet And Less og bliver designet af Tusnelda Bloch. Hun drev tidligere modevirksomhed i eget navn men lukkede efter dårligt resultat i januar i år. Tusnelda Bloch stiftede Tusnelda Bloch Design i 2006 med sin partner Ole Brock Lauritzen.

Kolding-virksomheden Nümph Holding, der foruden Nümph tæller mærket Anerkjendt, oplyser, at visionen med And Less er at skabe et mærke baseret på ”Scandinavian simplicity and thoughtfulness”.

Lanceres på 10 markeder
And Less leverer seks årlige kollektioner, der ifølge Dansk Mode og Textil ikke er designet til en særlig aldersgruppe, idet alder ifølge adm. direktør i Nümph Holding Knud Hjort-Madsen er uvigtigt. Han lader derimod forbrugerens afgøre, om And Less passer til hendes personlige stil.

Første kollektion vil være på hylderne i sommer 2016, hvor And Less bliver lanceret på 10 internationale markeder.