Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Christian Gregersen lancerer sportsmesse i København

Halvandet år efter Gallery lukkede ned, er messebossen klar med et nyt tiltag – denne gang i Lokomotivværkstedet.
Halvandet år efter Gallery lukkede ned, er messebossen klar med et nyt tiltag – denne gang i Lokomotivværkstedet.

Siden Sportex aflyste augustmessen i Vejle tidligere på året, har der ikke været nogen dansk sportsmesse. Det laver et kendt ansigt i dansk modemessesammenhæng nu om på.

Pejgruppens nyhedsportal Tøj kan nemlig afsløre, at Christian Gregersen, der til og med sommersæsonen sidste år drev messen Gallery i Forum i København, sammen med sin forretningspartner Anders Hedme fra og med marts 2016 åbner en helt nye aktivmesse – og denne gang kommer sporten til København.

Nordens største
Messen hedder Playpark, skriver Tøj, og bliver ifølge samme kilde Nordens største sports- og adventuremesse. Første udgave finder sted d. 19.-20. marts, hvor aktive brands kan boltre sig på i alt 11.000 kvadratmeter i Lokomotivværkstedet, hvor blandt andet modemesserne CPH Vision og Terminal-2 har haft til huse under tidligere modeuger.

Playpark-stifter Christian Gregersen siger til Tøj, at messedagene byder på 100 topmærker og 50 liveaktiviteter. På messen kan man således både prøve kræfter med bueskydning, klatring på en mur af is, løb, zipline og meget mere.

Sunde incitamenter
Messen afholdes i samarbejde med Copenhagen Health Week, og selv forklarer Christian Gregersen, hvorfor han lancerer en sportsmesse med disse ord:

”For det første fordi der ikke findes en sportsmesse, efter Sportex i Vejle er lukket. Det betyder, at der er et kæmpe hul i markedet på dette område. Sportsuniverset og sundhedsuniverset er i fremdrift, og sportstøj er samtidig en stærk modetrend,” forklarer Christian Gregersen til Tøj.

En indgangsbillet til messen koster 99 kr., men som et særligt gimmick kan man komme gratis ind, hvis man er sund:

”Vi vil gerne have, at folk er sunde. Derfor koster det 99 kroner at komme ind på messen, men har du en puls på 120, så kommer du gratis ind. Messen er en blanding af to ting – aktiviteter som man kan prøve, og så alle sommerens nyheder fra internationale sportsmærker,” slutter Christian Gregersen til Tøj.