Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Le Fix Børsen Gazelle for første gang

Det københavnske mærke med rødder i streetuniverset er blevet udnænt til en af erhvervslivets væksthøjdespringere.
Det københavnske mærke med rødder i streetuniverset er blevet udnænt til en af erhvervslivets væksthøjdespringere.

Kreativ direktør Benny Kusk (i det daglige kendt som Benny Bee) er sammen med de to andre partnere bag Le Fix –Peter Johansen og Valdemar Kludt – glade for anerkendelsen fra Dagbladet Børsen.

Børsens definitionen på en gazelle er en virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

“Det er fedt, at det, man laver, bærer frugt også på businessdelen. Det gør selvfølgelig, at man får blod på tanden, når man kan se, at det, man gør, er rigtigt,” siger Benny Kusk til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: “Le Fix: Co-branding blev til co-sparring med Rains”

Som den kreative kraft bag brandet, som ud over to butikker i København med eget samt internationale mærker, har Le Fix også to tatovørforretninger, en kunstgalleri og et træværksted. Alt sammen er det altså lykkedes brandet at få til at give fornuftigt afkast over fire på hinanden følgende år.

“I den del, jeg sidder, er det slevfølgelig kreativiteten, der driver mig. For mig er det en blåstempling af, at kreativiteten går op i en større enhed med forretningen.

LÆS OGSÅ: “Le Fix: Multibrandbutikker er fremtiden”

Ifølge ham har Le Fix ikke gjort noget nyt, som er forklaringen bag de flotte resultater. Tværimod har brandet holdt fast i den fastlagte strategi.

“Jeg synes ikke, vi har gjort noget nyt. Vi har holdt fast i den linje, vi har lagt. Dermed modtager vi prisen på et godt tidspunkt. Den er en blåstempling af vores strategi og lover dermed godt for de næste skridt og ideer, vi har planer om at realisere. Det virker som en indikation på, at vores retning har været – og også har planlagt fremad – er den rigtige,” siger Benny Kusk.

Det nuværende team bag Le Fix har været sammen om brandet i omkring syv år. Benny Kudsk og de to andre oprindelige medstiftere tilbage i 1999 er stadig en del af Le Fix: Rasmus Jacobsen laver tatoveringer og har “Le Fix City Tattoo” og den anden, Jesper Holm, er snedker og laver stadig kunst sammen med Benny Bee under Le-fix.