Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Invitation til gratis seminar om produktion i Pakistan

Danish Fashion Institute inviterer til præ-seminar om produktion i Pakistan den 4. december. Seminaret afholdes forud for det kommende speed-dating arrangement med bæredygtige leverandører fra Pakistan.
Danish Fashion Institute inviterer til præ-seminar om produktion i Pakistan den 4. december. Seminaret afholdes forud for det kommende speed-dating arrangement med bæredygtige leverandører fra Pakistan.

Alle interesserede kan den 4. december komme til seminar, der har til formål at styrke forståelsen af det pakistanske marked inden for produktion. Seminaret er gratis for alle og bliver afviklet i forbindelse med et kommende speed-dating arrangement med leverandører fra Pakistan.

Blandt talerne er Bilal Tufail Bhatti, som er direktør virksomheden Outso AB, der importerer tøj og sælger det til forhandlere i Sverige. Han vil give et overblik over det pakistanske marked samt kulturforskelle.

”Hvis skandinavise mærker ind i den pakistanske tekstilproduktion, skal man se nøje på fabrikkerne, og hvad de minimum producerer. De store fabrikker foretrækker kunder som Wallmart og Zara, og derfor er de ikke langtidsholdbare samarbejdspartnere,” siger Bilal Tufail Bhatti til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: ”Speed-dating skaber succesfulde samarbejder”

Arrangementet kan være nyttigt forud for speed-datingen. Således mente 80 procent af de deltagende ved sidste seminar om produktion i Bangladesh, at de efter seminaret følte sig klogere på området. 60 procent syntes, at de fik konkrete råd, som de kunne bruge til speed-dating arrangementet.

En anden taler er lektor Peter Lund-Thomsen fra Copenhagen Business School (CBS), der blandt andet kan give indblik i generelle udfordringer ved sourcing og sikkerhedssituationen i Pakistan.

”Jeg kan desuden give fremadrettede forslag til, hvad danske virksomheder kan gøre for at arbejde med ansvarlig leverandørstyring, når man ser på arbejdstager- og miljøforhold i bomuldsindustrien. For der er initiativer for at sikre en mere bæredygtig form for bomuldsdyrkning i landet,” siger Peter Lund-Thomsen til Fashion Forum.

Program for præ-seminaret

  • 13:00: Velkommen
  • 13:05: Tamar Younis: Overordnet overblik over det pakistanske marked samt kulturforskelle.
  • 13:25: Bilal Tufail Bhatti (CEO, Outso AB): Generelt om tekstilproduktion i Pakistan.
  • 13:45: Peter Lund-Thomsen (lektor, CBS): Udfordringer samt CSR i Pakistan.
  • 14:15: Afrunding
  • 14:30: Networking

Der er stadigvæk ledige pladser til det kommende speed-dating arrangement, så hvis man har interesse i at møde leverandører fra Pakistan mandag den 7. december, bedes man sende en mail til ci@danishfashioninstitute.dk.

LÆS OGSÅ: ”Derfor er det fordelagtigt at producere i Pakistan”

Deltager man til speed-dating arrangementet, er man automatisk tilmeldt seminaret og behøver således ikke foretage sig noget.