Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Nadia Cerri bliver ny designer for Stig P

Efter syv år hos Prim I Am går den danske designer nye veje, hvor hun ser frem til sætte sit personlige præg på det historiske mærke.
Efter syv år hos Prim I Am går den danske designer nye veje, hvor hun ser frem til sætte sit personlige præg på det historiske mærke.

Designeren Nadia Cerri stopper hos Prim I Am, som hun var med til at stifte for syv år siden. I stedet for skal hun fra den 1. december være designer hos Stig P.

”Det har været lærerigt at starte noget fra bunden med alle de udfordringer, som der er. Nu fik jeg muligheden for at komme til Stig P hos et etableret brand, der gerne vil udvikle sig og udvider kollektionen med blandt andet sko. Så det var tid til nye udfordringer,” siger Nadia Cerri til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: ”Fiveunits ansætter ny chefdesigner”

Hendes ansvarsområde bliver designkollektionen, der foregår i tæt samarbejde med produktion og konstruktion. Direktør for Stig P, Anders Scroll, forklarer, at hun kommer til at danne partnerskab med designer Camilla Lohmann.

”Vi har ansat hende, fordi vi på designsiden har været pressede, så vi skal bruge flere kreative kræfter i virksomheden. Vi har solgt mere en gros, og kollektionerne er blevet større, så det er bare naturligt, at vi skal videre,” siger Anders Schroll til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: ”Dansker bliver ny direktør for KappAhl”

Selv glæder Nadia Cerri sig også til de nye udfordringer hos modevirksomheden, der har eksisteret siden 1969, selvom de kun har haft deres egen kollektion siden 2003.

”De har en flot kollektion, som har et internationalt udtryk. Jeg glæder mig til at videreføre deres klassiske stil, der har en rød tråd, og som jeg fremadrettet skal være med til at udvikle og sætte mit eget personlige præg på,” siger Nadia Cerri.

Hun forklarer, at Stig P skal have et samspil mellem at været synlig i Danmark og stadig gøre det godt i udlandet. Stig P sælges i dag i 200 butikker i 15 lande.