Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Melissa Bech stopper som moderedaktør på Cover

Moderedaktøren på Cover skifter til Norse Projects Women's, hvor hun skal være med til at tage mærket ud over Danmarks grænser.
Moderedaktøren på Cover skifter til Norse Projects Women's, hvor hun skal være med til at tage mærket ud over Danmarks grænser.

27-årige Melissa Bech bliver salgsansvarlig hos Norse Projects Women’s med start den 1. december. Hun kommer fra en stilling som moderedaktør på Cover, men nu er det tid til nye udfordringer.

”Mit fokus bliver at styre salget. Det er et internationalt brand, så jeg fokuserer på udlandet – det bliver spændende med en masse rejsetid, det glæder jeg mig meget til,” siger Melissa Bech til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: ”Norse Projects udvider med pigekollektion”

Hun forklarer, at Norse Projects tiltaler hende, fordi der efter hendes mening ikke gås på kompromis med visionen eller det visuelle arbejde i deres kollektioner. Samtidig glæder hun sig til at blive en del af holdet.

”Jeg ser Norse Projects som et kreativt kollektiv. Jeg har stor respekt for brandet. Det bliver spændende at arbejde tæt sammen med PR- og designafdelingen, som er med til at definere, hvem Norse Projects-pigen er,” siger Melissa Bech.

LÆS OGSÅ: ”Melissa Bech ny moderedaktør på Cover”

27-årige Melissa Bech er født og opvokset i Detroit, USA, og hun er uddannet PBA i Design & Business fra KEA. Før sin tid som moderedaktør på Cover har hun blandt andet været international sælger for Wood Wood.