Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Dansker vinder Zalando Nordic Blogger Award

Den danske blogger Funda Christophersen, der har bloggen By Funda, vandt i går kategorien Best Fashion Blog Female.
Den danske blogger Funda Christophersen, der har bloggen By Funda, vandt i går kategorien Best Fashion Blog Female.

I aftes blev vinderne af den prestigefulde blogger award kåret på Statens Museum for Kunst i København. De fire kategorier indeholdt hver en finalist, der repræsenterede Danmark, Norge, Sverige og Finland.

I kategorien Best Fashion Blog Female vandt den danske blogger Funda Christophersen, der har blogget siden 2009, og dermed er en af Danmarks første bloggere.

LÆS OGSÅ: “Danske finalister videre til Zalando Blogge Award”

Det var en særdeles overvældet og ydmyg vinder, som Fashion Forum fik en kommentar fra kort efter prisoverrækkelsen.

“Det er altid dejligt med noget anerkendelse, men jeg var faktisk næsten sikker på, at det var hende den svenske pige, der ville vinde. Jeg er rigtig glad, og jeg har knoklet rigtig meget, arbejder jo alle mine ferier og til langt ud på natten. Folk tror tit, at når man har et job, som vi har, kan man selv styre det, og det kan vi jo også, men derfor kan man også blive ved uendeligt,” siger Funda Christophersen til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: “Så er Zalandos Nordic Blogger konkurrence igang”

Vinderne af Zalandos Nordic Blogger Awards blev udvalgt af en jury, der bestod af en række modeprofiler fra hele Norden. De blev belønnet med et eksklusivt kampagneshoot i Berlin for en SS16 kampagne samt et års forbrug af shopping på Zalando.dk (til en værdi af knap 11.200 kroner).