Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Bruun Rasmussens afholder sin første rene mode-auktion

Auktionshuset sætter fokus på international top-mode med et stort udvalg af sjældne tasker, accessories og tøj fra en række ikoniske brands.
Auktionshuset sætter fokus på international top-mode med et stort udvalg af sjældne tasker, accessories og tøj fra en række ikoniske brands.

Hermès, Louis Vuitton, Chanel, Christian Louboutin og Bottega Veneta – det er blot få af de navne, auktionshuset præsenterer på sin ”Fashion Auction.” Auktionshuset udbyder 150 katalognumre af høj kvalitet med vurderinger, hvor de fleste kan være med.

Skoletaske fra Mulberry og sko fra Louboutin

Blandt højdepunkterne er en klassisk ‘Kelly’-taske fra Hermès af brunt læder og kanvas, men også den lille sorte taske af quiltet skind fra Chanel vil være at finde på taskehylderne. Til de mere praktisk anlagte vil den sorte skoletaske fra Mulberry være oplagt, og herrernes interesse kan måske blive vakt af en mappe i lyst kernelæder fra det prominente engelske brand Asprey.

På skosiden udbydes der  hvide stiletter fra Christian Louboutin, og som et lille kuriosum kan man også afgive bud på en Louis Vuitton World Cup fodbold med bærestropper i læder, der kun blev lavet i et begrænset antal til VM i Frankrig i 1998.

Auktionen afsluttes onsdag den 28. oktober klokken 21. Man kan besigtige – og eventuelt prøve – de forskellige genstande. Hvor en genstand befinder sig, fremgår af dens beskrivelse på bruun-rasmussen.dk.