Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Designpris sætter fokus på vækstpotentialet

Danish Entrepreneurship Award 2015 har en designtalent pris, der er åben for deltagere fra hele landet og hvor vinderen får tildelt en præmiesum på 10.000 kroner.
Danish Entrepreneurship Award 2015 har en designtalent pris, der er åben for deltagere fra hele landet og hvor vinderen får tildelt en præmiesum på 10.000 kroner.

På Danish Entrepreneurship Award 2015 sætter DesignTalent særligt fokus på det store vækstpotentiale, der ligger i dansk design. DesignTalent 2015 er for designstuderende og nyuddannede designstuderende, der skal fremvise deres design og tilhørende markedsføringsmateriale.

Det finder sted den 19. november i Fredericia, hvor der vil være 25 deltagere, som bliver bedømt af et dommerpanel. De vil udnævne årets DesignTalent 2015, som får tildelt en præmiesum på 10.000 kroner.

LÆS OGSÅ: ”Få gratis hjælp online til at starte en modevirksomhed”

Deltagerne i DesignTalent bliver efterfølgende inviteret til en heldagsworkshop, som rent forretningsmæssigt kan hjælpe med at udleve drømmen om at leve af sit design. Til workshoppen vil man få rådgivning og redskaber til at brande og kommercialisere sit design fra erfarne personer i designbranchen.

Kravet til de nyuddannede designere er blot, at de er blevet færdige med deres uddannelse inden for de seneste tre år. DesignTalent konkurrencen er for alle med en design eller anden kreativ/kunstnerisk uddannelse.

LÆS OGSÅ: ”Ny udstilling sætter fokus på nutidig dansk design”

For at få mulighed for at deltage i konkurrencen skal man sende et billede af sit design, en kort beskrivelse af designet og tankerne bag det og en kort personlig beskrivelse. Tilmeldingsfristen er den 23. oktober 2015.

Dommerpanelet vil bestå af Henrik Boe, selvstændig industriel designer, Marie-Louise Munter, trend- og designspotter, Mie Lerche, interiørdesigner og indehaver af Lerchedesign, og Tina Sund, designer hos Zizzi.

Man kan læse mere om konkurrencen her.

Danish Entrepreneurship Award er arrangeret af Fonden for Entreprenørskab. Fonden arbejder for at fremme unges kompetencer inden for innovation og iværksætteri ved at integrere og forankre entreprenørskab i undervisningen på alle uddannelsesniveauer.

Det er tilføjet den 21. oktober klokken 15.02, at Danish Entrepeneurship Awards designtalent pris er åben for deltagere fra hele landet.