Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Økonomi

9PR tildeles Gazelle 2015

For andet år i træk er modebureauet repræsenteret på Børsens Gazelle-liste over danske virksomheder i kraftig vækst. 9PR ser tildelingen som et skulderklap.
For andet år i træk er modebureauet repræsenteret på Børsens Gazelle-liste over danske virksomheder i kraftig vækst. 9PR ser tildelingen som et skulderklap.

Det er kun seks år siden, at 9PR startede op. Alligevel er PR-bureauet for anden gang med på Børsens Gazelle-liste, som indeholder virksomheder, der kan fremvise kraftig vækst i de sidste fire år.

”Det er et ekstremt skulderklap, for da vi startede i 2009, skulle det være sjovt og spændende at være selvstændig. Der er selvfølgelig altid perioder, hvor det går op ad bakke, men jobbet er nærmest en hobby,” siger en glad Line Christiane Plesner til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: ”Her er modebranchens Gazeller 2014”

Hun stiftede 9PR sammen med Nina Sejr Wiboltt, og de har sammen kunne se virksomheden vokse stødt over årene, så der i dag er syv fuldtidsansatte, en deltidsansat og fire praktikanter.

9PR har arbejdet ud fra strategien, at der aldrig skulle være røde tal på bundlinjen, så de startede med at sidde i et mødelokale hos et skomærke, der var blandt de første kunder. Siden fik modebureauet egne kontorer og tæller store kunder som Adidas og Calvin Klein.

LÆS OGSÅ: ”PR-bureauer tilbyder forskellige mediestrategier”

“Det har været en dynamisk vækst, og anerkendelsen og støtten fra pressen er rørende. Man bliver så stolt og glad, når man får Gazellen Børsen,” siger Line Christiane Plesner.

For at blive kåret til Gazelle-virksomhed skal virksomheden i løbet af de seneste fire regnskabsår have haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og samlet set mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.