Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Tysk investeringsselskab køber hele Galleri K

Patrizia Immobilien AG har i to handler købt den store historiske butiksejendom i Indre København for 1,5 milliarder kroner.
Patrizia Immobilien AG har i to handler købt den store historiske butiksejendom i Indre København for 1,5 milliarder kroner.

Den tyskejede kapitalforvalter Patrizia Immobilien AG har købt Galleri K, der ligger ved siden af Strøget i Indre København, for 1,5 milliarder kroner. Det oplyser investeringsselskabet i en pressemeddelelse.

Den historiske butiksbygning på seks etager gennemgik en omfattende renovering i 2005/2006 og består i dag af blandt andet 10.000 kvadratmeter kontorer og 13.100 kvadratmeter detailhandel.

Der har tidligere været forskellige ejere i form af Unipension and the Bank of Ireland, men det er lykkedes Patrizia Immobilien AG at samle hele bygningen under én ejer.

”Vi udnyttede den enestående mulighed for at erhverve hele blokken ved at sikre en off-market eksklusivitet på den øverste del af bygningen, inden den nederste del af bygningen blev tilbudt på markedet,” oplyser Rikke Lykke, direktør i Patrizia Nordics med ansvar for hele det nordiske område.

Patrizia Immobilien AG har en værdi af omkring 127 milliarder kroner i forskellige investeringer i hele Europa.