Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Ecco-direktør fratræder efter kort tid på posten

Under et år efter hun besatte stillingen som regional direktør for Europa, Mellemøsten og Afrika, forlader Helen Thompson sin stilling.
Under et år efter hun besatte stillingen som regional direktør for Europa, Mellemøsten og Afrika, forlader Helen Thompson sin stilling.

Beslutningen blev taget allerede tilbage i juli, men er først blevet annonceret nu forlyder det i det tyske branchemedie Textilwirtschaft.

LÆS OGSÅ: “Ecco runder i år butik nummer 1.000 i Kina”

Helen Thompson har været regional direktør for Europa, Mellemøsten og Afrika siden oktober 2014 og fratrådte sin stilling i den verdensomspændende, danske sko- og lædervirksomhed i begyndelsen af august i år.

Uenighed om strategien

Hos Ecco bekræfter man Hele Thompsons afgang.

“Det er korrekt, at Helen Thompson har forladt Ecco (den 12. august),” lyder det i en mail fra Ecco til Fashion Forum.

Hvad angår årsagen til det pludselige exit, skriver virksomheden:

“Helen Thompson har besluttet at forlade Ecco på grund af forskelligartede opfattelser af, hvad strategien skal være fremadrettet for Ecco i EMEA.”

Ecco giver i meddelelsen udtryk for beklagelse over Helen Thompsons beslutning og ønsker hende held og lykke fremover.

Viceadministrerende direktør Michel Krol fra globalt salg har midlertid overtaget stillingen som regional direktør for EMEA.

LÆS OGSÅ: “Ecco scorer højt på deres omdrømme”

Ecco blev grundlagt i Bredebro tilbage i 1963. Mærket bliver i dag distribueret mere end 14.000 salgssteder i 88 lande.

Ecco ejes i dag af grundlæggeren Karl Toosbuys datter Hanni Toosbuy Kasprzaker. Foruden at være ejer og bestyrelsesformand er Hanni Toosbuy Kasprzaker på Forbes’ liste over 500 rigeste erhvervsfolk. Hendes formue anslår erhvervsmagasinet til at ligge på 2,7 millarder dollars (cirka 18 milliarder kroner).

Kilde: Ecco, Textilwirtschaft