Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Stylepit-direktør køber i stor stil aktier i sit selskab

I stedet for at sælge til Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen har Marc Jeilman af tre omgange købt to millioner aktier i Stylepit, som han tror på i fremtiden.
I stedet for at sælge til Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen har Marc Jeilman af tre omgange købt to millioner aktier i Stylepit, som han tror på i fremtiden.

Sagaen om den skrantende onlinevirksomhed Stylepit fortsætter, efter Anders Holch Povlsen via sit selskab Aktieselskabet af 14.10.2012 den 16. september fremsendte et købstilbud til den øvrige aktionærkreds i Stylepit.

LÆS OGSÅ: ”Bestseller vil købe Stylepit”

For siden har administrerende direktør i Stylepit, Marc Jeilman, af tre omgange købt to millioner aktier i Stylepit til en samlet værdi af 445.551 kroner. Det seneste køb blev offentliggjort i en fondsbørsmeddelelse den 22. september.

”Jeg ser potentiale for værditilvækst i selskabet, og derfor køber jeg aktier,” siger Marc Jeilman til Fashion Forum.

Købte aktier allerede inden købstilbud

Allerede den 19. august meldte Anders Holch Povlsen ud, at det var hans plan at afgive et købstilbud på 0,20 kroner per aktie, som siden er blevet til et officielt købstilbud.

Siden købte Marc Jeilman en million aktier til kurs 0,229 kroner per aktie den 9. september, og han har siden suppleret med to millioner aktier. Det bringer ham op på 22 millioner aktier, der udgør cirka tre procent af Stylepits 787.226.700 aktier.

LÆS OGSÅ: ”Bestseller-ejer vil have Stylepit af børsen og ny bestyrelse”

I købstilbuddet står der, at ”såfremt Tilbudsgiver ved købstilbuddet opnår mere end 90 % of aktierne og stemmerettighederne forventer Tilbudsgiver at tvangsindløse de resterende minoritetsaktionærer og afnotere Selskabet.”

Ifølge direktøren eksisterer Stylepit i fremtiden

Marc Jeilman vil ikke forholde sig til købstilbuddet og en eventuel nedlæggelse af det børsnoterede selskab, men han ser positivt på Stylepits fremtid.

”Jeg er ikke i tvivl om, at selskabet Stylepit eksisterer i fremtiden. Vores forventninger er at lave et overskud, og vi er optaget af at tage markedsandele i Danmark,” siger Marc Jeilman.

Senest 14 dage efter købstilbuddets indgivelse skal aktionærkredsen i selskabet Stylepit efter det gældende regelsæt komme med en redegørelse, som tager stilling til Anders Holch Povlsens købstilbud.