Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Kalender

Få Bestseller-input på morgenseminar i Aarhus

Danmarks bedst sælgende tøjvirksomhed deler ud af sine erfaringer indenfor digitalisering, når Headstart Fashion inviterer til morgenseminar i Aarhus den 1. oktober.
Danmarks bedst sælgende tøjvirksomhed deler ud af sine erfaringer indenfor digitalisering, når Headstart Fashion inviterer til morgenseminar i Aarhus den 1. oktober.

Headstart Fashion afholder morgenseminaret i Bestsellers nye bygning på havnen i Aarhus.

Mange modeaktører har fået øjnene op for digitaliseringens muligheder og udfordringer. De nye muligheder for markedsføring via digitale kanaler, digital handel og kundeservice rummer et stort potentiale, men det betyder også, at modevirksomhederne skal forholde sig til nye forretningsmodeller.

LÆS OGSÅ: “3D-teknologi bag dansk millionforretning”

Medstifter af Mond of Copenhagen, Michael Birch Jacobsen, vil fortælle om sin modevirksomhed, der  er skabt til den digitale tidsalder. Mond of Copenhagens omsætning blev sidste år tredoblet, og den unikke modevirksomhed fortsætter med at udvikle sig.

Konceptet er, at kunden 3D-scannes, sådan at jakkesættet kommer til at sidde helt rigtigt. Resultatet af scanningen sendes direkte til skrædderen og gemmes, sådan at kunden fremover kan bestille direkte fra hjemmesiden. Desuden er kunden selv med til at designe alt fra knapper til stof og syning.

Vero Moda har 2,4 millioner fans på Facebook

Seminaret vil komme ind på områder som social, mobile og e-commerce, som Bestseller gennem længere tid har fulgt tæt. Blandt deres mærker er Vero Moda, hvor Liselotte Kirkelund er ansvarlig for digital marketing. Indsatsen indbefatter 2,4 millioner fans på Facebook og 100.000 followers på Instagram på verdensplan.

LÆS OGSÅ: “Bestseller klar til åbning af ny kontorbygning i Aarhus”

Seminaret foregår torsdag den 1. oktober fra klokken 8.00 til 10.00 i Bestsellers nye bygning på Inge Lehmanns Gade 2 i Aarhus C. Prisen for at deltage er 200 kroner inklusiv moms per person.

Tilmeld dig seminaret ved af klikke her.

Yderligere informationer kan findes på Headstart Fashions hjemmeside.

Headstart Fashion arbejder for at gøre Region Midtjylland til Danmarks nye kraftcenter for mode og skal samtidig være et knudepunkt, der binder modebranchen i regionen sammen og skaber relationer til resten af Danmark og udlandet.