Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

Burberry får plads i stort bæredygtighedsindeks

Det britiske luksusmærke er for første gang blevet medtaget i det prestigefyldte Dow Jones bæredygtighedsindeks, der måler de største virksomheder.
Det britiske luksusmærke er for første gang blevet medtaget i det prestigefyldte Dow Jones bæredygtighedsindeks, der måler de største virksomheder.

Det er første gang, at det britiske luksusmærke får anerkendelse for at være ​​blandt de bedste virksomheder i verden inden for sektoren ’Varige forbrugsgoder og beklædning’.

”Det er en stor ære at være inkluderet i Dow Jones bæredygtighedsindeks 2015. Jeg mener, at vores optagelse afspejler det vigtige fokus, betydningen og den integrerede tilgang, hvorpå vi som kultur styrer vores forretning på en ansvarlig og bæredygtig måde – denne anerkendelse betyder meget for os alle på Burberry,” siger Christopher Bailey, administrerede og kreativ direktør hos Burberry, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: ”Ny Bestseller fond vil bekæmpe fattigdom”

Det er 16. år, at aktieindekset Dow Jones laver et branchespecifikt sammenligningsgrundlag for investeringsgrupper, der anerkender bæredygtige praksisser som langsigtet værdi for aktionærerne.

Dow Jones Sustainability World Index anerkender og sporer udførelsen af ​​de øverste 10 procent af de 2.500 største virksomheder, der er med i S&P Global Broad Market IndexSM. Disse virksomheder er førende inden for bæredygtighed, og de opererer på tværs af 59 brancher og 47 lande.