Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Kim Grenaa lancerer personligt online univers

Den kreative direktør og chefredaktør Kim Grenaa introducerer hjemmeside med internationale eksperter indenfor kunst, møbler, rejser og mode.
Den kreative direktør og chefredaktør Kim Grenaa introducerer hjemmeside med internationale eksperter indenfor kunst, møbler, rejser og mode.

The Counsel er en ærlig og subjektiv hjemmeside, hvor Kim Grenaa og udvalgte eksperter kommer med egne holdninger inden for deres repræsentative områder.

”Vi skaber en anderledes tilgang i og med, at det er eksperter inden for hver deres område, der udtaler sig. Eksperterne må gerne have meninger og tage stilling. Det er ikke pressetekster, vi skriver,” siger Kim Grenaa til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: ”Grenaa/Buchard skifter navn og føjer nye firmaer til porteføljen”

Kim Grenaa har skabt et univers, der blander bloggerverdenens personlige vinkel med eksperters usagn.

”Jeg savnede lidt et sted hvor jeg kunne komme af med noget af mig selv lidt oftere. I kontrast til Dansk Magazine, som udkommer hvert halve år, viser jeg to forskellige sider af mig selv,” siger Kim Grenaa og fortsætter “Jeg vil selv skrive indlæg to til tre gange om ugen. Nogle gange mere. Jeg har et ugentligt Editorial Note hvor jeg selv henviser – ikke på ekspertniveau om for eksempel kunst, det gør vores kunstekspert Maria Foerlev, men hvor jeg igen kommer med mine personlige holdninger til forskellige ting,”

Aktuel relevans

”Vi er meget opmærksomme på ikke at kigge i krystalkuglen. Vi har fokus på noget, der er aktuelt nu og ikke noget, som først sker om et halv år. Der er noget relevans i, at man kan købe det nu og her,” siger Kim Grenaa.

Som ekspert inden for mode vil Kim Grenaa dog stadig komme med overblik fra de internationale modeuger, men der vil ikke være nogle ”trends” og ”must have” på hjemmesiden, men derimod ”directions” som, ifølge Kim Grenaa, er mere langsigtet og går hen over sæsoner og kategorier.

LÆS OGSÅ: ”Nyt online univers vil nå den danske mand i øjenhøjde”

Kim Grenaa er sideløbende med The Counsel kreativ direktør for Grenaa Creativ samt kreativ direktør og chefredaktør for Dansk Magazine.