Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Syv trin til opstart af dit eget mærke

Nogle af de mest både kendte og anerkendte designere giver deres bedste råd i forbindelse med opstart af eget mærke. Lim, Pilotto, Wang, Panichgul, Kane, Moralıoğlu og Kirkwood er efternavne, som mange også kender fornavnet på.
Nogle af de mest både kendte og anerkendte designere giver deres bedste råd i forbindelse med opstart af eget mærke. Lim, Pilotto, Wang, Panichgul, Kane, Moralıoğlu og Kirkwood er efternavne, som mange også kender fornavnet på.

De syv unge men erfarne herrer Phillip Lim, Peter Pilotto, Alexander Wang, Thakoon Panichgul, Christopher Kane, Erdem Moralıoğlu og Nicholas Kirkwood har det tilfælles, at de alle har haft og fortsat har stor succes med deres mærker i eget navn.

LÆS OGSÅ: ”Få gratis hjælp online til at starte en modevirksomhed”

Det er en hård rejse at starte sit eget brand op. Til Business of Fashion giver de syv designere deres bedste råd til at starte sit eget mærke.

  • Phillip Lim. Brug kreativitetens kraft.“Her er den største lektie, jeg har lært. Du bruger rent faktisk energien og kraften i kreativitet til at skabe forretning. Kreativitet skaber forretning, men forretning giver kreativitet. Det er min simple filosofi: du bliver nødt til at have begge dele,” siger Philip Lim.
  • Peter Pilotto. Definer din signatur.“Skab en stilsignatur der er genkendelig, men som også leger med dine styrker som designer,” siger Peter Pilotto.
  • Alexander Wang. Find klarhed.”Du skal vide, hvad du vil. Du behøver ikke vide, hvordan du kommer dertil, men hvis du ved præcis, hvad du vil, tror jeg på, at du finder brikkerne til at samle puslespillet,” siger Alexander Wang.
  • Thakoon Panichgul. Eftersøg ikke berømmelse.“Spørg dig selv om du ønsker at være berømt, eller om du ønsker at være designer,” siger Thakoon Panichul.
  • Christopher Kane. Vær tro mod dig selv.“Lad være med at være noget du ikke er. Lav noget andet hvis du ikke vil være en stor designer. Det er okay at drømme, men erkend hvad du er dygtig til og fokuser på det,” siger Christopher Kane.
  • Erdem Moralıoğlu. Vær tålmodig.”Jeg tror, at tålmodighed er vigtigt, for så kan du kontrollere ting. Forståelse for en kontrolleret vækst er en god ting,” siger Erdem Moralıoğlu.
  • Nicholas Kirkwood. Find en allieret.“Du skal ikke starte op alene. Du skal finde en allieret, der vil investere det samme blod, sved og tårer som dig. En du virkelig kan have tillid til,” siger Nicholas Kirkwood.

LÆS OGSÅ: ”Startups tjener penge, når de ikke tænker økonomi”

Kilde: Business of Fashion