Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Stylepit går kraftigt tilbage i deres årsrapport

Stylepit mister 22 procent af omsætningen, der ifølge online-virksomheden skal ses i lyset af en aktiv fokusering på i kommende år at sikre lønsomhed.
Stylepit mister 22 procent af omsætningen, der ifølge online-virksomheden skal ses i lyset af en aktiv fokusering på i kommende år at sikre lønsomhed.

Bestyrelsen og direktionen i Stylepit A/S har behandlet og godkendt årsrapporten for regnskabsåret 1. juli 2014 – 30. juni 2015, oplyser online-virksomheden i en fondsbørsmeddelelse.

Årsrapporten viser en nettoomsætning fra 364,2 millioner, der svarer til en nedgang på 22,5 procent i forhold til 2014, hvor nettoomsætningen landede på 470,1 millioner kroner.

”Det har været et begivenhedsrigt år. Vi har gennemført en succesfuld turn-around, og efter kapitaludvidelsen er der fokus på at erobre yderligere markedsandele på vores kernemarkeder og skabe en kommerciel succes,” udtaler Marc Jeilman, direktør i Stylepit.

LÆS OGSÅ: “Stylepit gennemfører en kapitalforhøjelse”

Virksomheden oplyser, at tilbagegan­gen skal ses i lyset af en aktiv fokusering på i kommende år at sikre lønsomhed. Omsætningen er i overensstemmelse med de forventninger, som Stylepit A/S tidligere har offentliggjort.

På bundlinjen havde selskabet et underskud på 56,6 millioner, mens det i 2013/2014 lå på 129,7 millioner kroner. Egenkapitalen per 30. juni 2015 udgjorde 15,7 millioner kroner, men den er efter statusdagen forøget gennem en kapitaludvidelse med et bruttoprovenu på DKK 48,4 mio.

LÆS OGSÅ: “Bestseller vil købe Stylepit”

Stylepit har gennem længere tid haft økonomiske problemer. I august 2015 fremsendte Bestsellers ejer Anders Holch Pollsen et købstilbud til den øvrige aktionærkreds.