Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Administrerende direktør for Karen Millen træder af

Mike Shearwood forlader med kort varsel det London-baserede modehus Karen Millen efter otte år som administrerende direktør.
Mike Shearwood forlader med kort varsel det London-baserede modehus Karen Millen efter otte år som administrerende direktør.

Siden 2011 har Mike Shearwood ventet på, at Karen Millen skulle blive solgt, så han kunne blive købt ud. Imidlertid har den nuværende ledelse meldt ud, at virksomheden ikke er til salg, og nu vælger han med kort varsel at træde tilbage.

”Det ærgrer mig at skulle forlade Karen Millen efter så mange år, men jeg er sikker på, jeg efterlader en ekstraordinær ledergruppe, der fortsat vil sikre positioneringen af Karen Millen og global succes,” siger Mike Shearwood i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: ”Natalie Massenet forlader Net-a-Porter Group”

Imens modehuset søger ny afløser for Mike Shearwood, vil bestyrelsesformand Neil McCausland påtage sig de daglige opgaver.

”Vi er ekstrem taknemmelige for Mike og hans betydelig bidrag til virksomheden gennem årene og ønsker ham alt det bedste i hans fremtidig bestræbelser,” siger Neil McCausland.

De første planer om, at Mike Shearwood skulle købes ud af virksomheden, opstod i 2011, hvor Karen Millen brød med Aurora Fashion, og Mike Shearwood trådte ind som administrerende direktør i stedet for.

Kilde: Fashion United