Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Natalie Massenet forlader Net-a-Porter Group

Stifteren af Net-a-Porter har opsagt sin stilling med øjeblikkelig virkning. Selskabet står til at fusionere med Yoox Group inden for kort tid.
Stifteren af Net-a-Porter har opsagt sin stilling med øjeblikkelig virkning. Selskabet står til at fusionere med Yoox Group inden for kort tid.

Den italienske e-handelskæmpe Yoox Group oplyser i en pressemeddelelse, at Natalie Massenet forlader Net-a-Porter Group, som hun selv stiftede tilbage i 2000. Derfor vil hun heller ikke blive medlem af den nye bestyrelse, når Yoox og Net-a-Porter Group fusionerer i den kommende tid.

LÆS OGSÅ: ”Fusion kan give Yoox og Net-a-Porter massive fordele”

“Færdiggørelsen af fusionen med Yoox Group er det rigtige tidspunkt for mig at komme videre for at udforske nye ideer og muligheder,” udtaler Natalie Massenet ifølge Women’s Wear Daily.

Natalie Massenet stiftede selv den digitale luksusbutik Net-a-Porter tilbage i 2000, der siden har vokset sig stor, og i dag også består af Mr. Porter og The Outnet. Tilsammen udgør de tre hjemmesider Net-a-Porter Group, som blev opkøbt af det schweiziske holdingselskab Richemont i 2010.

LÆS OGSÅ: ”Richemont vil have Kering og LVMH med i Yoox Net-a-Porter Group”

Tidligere på året opkøbte Yoox Group halvdelen af aktierne i Net-a-Porter Group, og det er meningen, at selskaberne fusionerer og bliver til Yoox Net-a-Porter. Natalie Massenet udtrykker i udtalelsen sin fulde støtte til det nye selskab.

“Efter at være gået sammen med Yoox Group vil selskabet blive større, stærkere og fremragende positioneret under Federico (Marchettis, red.) ledelse til at lede industrien og skabe fremtiden for mode. Som en fortsat loyal kunde er jeg være spændt på at se det næste kapitel for denne fantastiske forretning,” udtaler hun.

Ifølge Business of Fashion har Natalie Massenet solgt sin aktieandel i Net-a-Porter, der giver hende over en milliard kroner.

Artiklen er opdateret den 3. september klokken 11.45.

Kilder: Women’s Wear Daily og Business of Fashion