Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Jysk virksomhed gør det nemt at producere jeans

The Denim Agency er navnet på en ny platform, som skal gøre det nemmere og billigere for jeansmærker at udvikle og producere jeans.
The Denim Agency er navnet på en ny platform, som skal gøre det nemmere og billigere for jeansmærker at udvikle og producere jeans.

I august slog den aarhusianske virksomhed The Denim Agency dørene op for forretningen. Platformen specialiserer sig i at udvikle jeanskollektioner ved hjælp af de nyeste maskiner og lav effekts-teknologier. Derfor tilbyder The Denim Agency altid de nyeste og mest opdaterede “ready made jeans” kollektioner til modevirksomheder.

”Vi repræsenterer nogle meget stærke jeansleverandører fra Europa og Østen, som er specialister i hver deres segment inden for masseproduktion, premium og high end,” siger Jesper Andersen, som er stifter og direktør for The Denim Agency, til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: “Tiger of Sweden åbner jeansbutik for at lodde dansk denimmarked”

Virksomheden bruger kun leverandører, der overholder internationale sociale og miljømæssige standarder.

”Det er vigtigt for vores kunder, at leverandørerne kan leve op til de krav, som regeringerne og ikke mindst slutforbrugerne stiller til produktionen af tøj,” siger Jesper Andersen.

En samlet løsning

The Denim Agency tilbyder foruden jeansleverandører og “ready made jeans” også design set-up og denimrådgivning. Til det formål har The Denim Agency opsat et showroom, hvor man kan se alle de nye jeanskollektioner og høre mere om de forskellige jeansleverandører, som virksomheden kan byde på.

”Designerne kan komme med deres design og udvikle videre på de kollektioner, vi allerede har i showroomet eller vælge at bruge dem, som de er. Og fordi vi kender til alt det nyeste, der rører sig i denimverdenen, kan vi også tilbyde designrådgivning til både nye og veletablerede jeansmærker, som mangler inspiration” siger Jesper Andersen.

LÆS OGSÅ: “Jeansmærke sætter sig miljøvenlige mål”

The Denim Agency repræsenterer, laver og producerer jeans for store internationale og anerkendte jeansmærker, som stiller store krav til udtryk og produktion. Samtidigt er det også muligt at få hjælp som nystartet brand.

”Vi har en leverandør, som kan komme helt ned på 300-400 stykker i minimum, men det er selvfølgelig også et spørgsmål om pris og forhandling,” siger Jesper Andersen.

The Denim Agency ligger i Aarhus og tilbyder jeans til både herrer, kvinder og børn.