Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Stifteren af Asos fratræder som direktør

Stifter Nick Robertson har efter 15 år valgt at fratræde stillingen som administrerende direktør i Asos. Han vil fortsat varetage en plads i bestyrelsen.
Stifter Nick Robertson har efter 15 år valgt at fratræde stillingen som administrerende direktør i Asos. Han vil fortsat varetage en plads i bestyrelsen.

Nick Robertson har informeret bestyrelsen for den britiske internetgigant Asos om, at han ønsker at træde tilbage som administrerende direktør i de kommende måneder. Det skriver Sky News.

Den operationelle leder af Asos, Nick Beighton, forventes at overtage posten som administrerende direktør. Stifteren vil forblive i bestyrelsen som en ikke-administrerende direktør for firmaet, der blev lanceret i 2000, og ifølge dem selv i dag er den næstmest besøgte modehjemmeside i verden.

LÆS OGSÅ: ” Luksus-webbutikker viser vejen til fortsat vækst”

I april udnævnte Asos Helen Ashton som ny økonomidirektør, så Nick Beighton, der ellers havde haft den position, kunne koncentrere sig om det operationelle ansvar. Samtidigt har økonomien længe set stærk ud for virksomheden.

“Vi forventer, at salget for hele året vil være i den højere ende af vores forventede 15 til 20 procent vækst. Vi har øget investeringen i vores folk og vores kundetilbud, især i forhold til forsøg med fri returnering,” udtalte Nick Robertson tilbage i juli.

LÆS OGSÅ: ”Asos lancerer podcast”

Da markedet lukkede tirsdag på børsen i London, havde firmaet Asos en værdi på 25,38 milliarder kroner. Virksomheden forventes at komme med en officiel udtalelse onsdag.

Kilde: Sky News