Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Tøjmærket mbyM åbner butik i provinslufthavn

Tøjmærket mbyM åbner i slutningen af august den første kvindetøjsbutik i Aalborg lufthavn. Det bliver dermed den anden tøjbutik i lufthavnen.
Tøjmærket mbyM åbner i slutningen af august den første kvindetøjsbutik i Aalborg lufthavn. Det bliver dermed den anden tøjbutik i lufthavnen.

I slutningen af august åbner mbyM sin første brandstore butik i Aalborg lufthavn. Mærket er allerede at finde blandt andet i multibrandbutikken Message og som shop-in-shop i Magasin. Der ud over sælges det i over 500 butikker i Centraleuropa.

”Vi blev kontaktet af lufthavnen. De har været i gang med en stor ombygning og kunne godt tænke sig at have en nordjysk virksomhed repræsenteret,” siger Rikke Kildeby, der er retailkoordinator for mbyM til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: ”Modebrandet MbyM får ny lillesøster”

Det er to år siden, at Aalborg Lufthavn udvidede sit butiksareal, og den er nu klar til at følge i sporene på Kastrup Lufthavn, hvor der er stor efterspørgsel efter beklædning.

”Vi har vurderet, at der er en stor efterspørgsel på tøj. I 2013 udvidede vi området og gjorde det lækkert, og nu skal vi udnytte den kapacitet,” siger Rikke Mølgaard, som er salgs- og marketingsdirektør ved Aalborg lufthavn til Fashion Forum.

På nuværende tidspunkt er det kun herretøjsbutikken Lindbergh, der sælger tøj og beklædning i den jyske lufthavn.

Nu skal kvinderne tilgodeses

Det er især de udenlandske kunders ønske om at købe nyt tøj i forbindelse med flyrejsen, som Mbym gerne vil imødekomme.

”Vi har kæmpe stor vækst i udlandet. Vi ser det som en super mulighed at imødekomme de internationale kunders ønsker,” siger Rikke Kildeby.

Kvindetøjsmærket har hovedkvarter i Hjørring og ser det som en fordel, at udviklingen kan følges tæt.