Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Kalender

Vinderen af Guldknappen afsløres i dag

Årets vinder af Guldknapprisen 2015 bliver annonceret i dag, når Alt for damerne afholder show i Skuespillerhuset i København.
Årets vinder af Guldknapprisen 2015 bliver annonceret i dag, når Alt for damerne afholder show i Skuespillerhuset i København.

Alt for damerne uddeler senere i dag Guldknapprisen til et dansk mærke, der formår at skabe kommerciel succes ved at forene design med vellykket branding. De tre nominerede til Guldknapprisen er udvalgt af Alt for damerne, men det er op til læserne at stemme om, hvem der skal løbe med prisen.

LÆS OGSÅ: ”Guldknappen: Wood Wood har sat dansk mode på verdenskortet”

Guldknapprisen har været uddelt i over 30 år. Sidste år var det Custommade, der løb med sejren foran Stella Nova og Designers Remix. I år er de nominerede Wood Wood, Gestuz og Ganni. Alt for damerne har udvalgt de tre, fordi de er “tre stærke, men meget forskellige mærker, som har markeret sig i dansk mode de seneste år.”

LÆS OGSÅ: ”Guldknappen: Gestuz med i opløbet på skærpet udtryk”

”Valget er faldet på netop dem, fordi vi synes, de har været iøjnefaldende profiler på den danske modescene gennem nogle år og har en stærk brand-dna. De har klare, men meget forskellige, profiler, og man er ikke i tvivl om, at det er deres tøj, når man ser det. Alle tre brands har også vokset sig stærkere de senere år og favner bredt i forhold til målgruppe,” siger Louise Amstrup Müller, der er moderedaktør på Alt for damerne.

LÆS OGSÅ: ”Guldknappen: Gannis udvikling fra modespire til etableret mærke”

Sidste år stemte mere end 16.000 læsere, mens Alt for damerne håber på endnu flere stemmer i år, hvor showet finder sted i Skuespillerhuset i København.

Fashion Forum har en reporter til stede, og vi vil annoncere vinderen på Facebook umiddelbart efter showet.