Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Salgsdirektør Morten Skou stopper hos HB Textil

Virksomheden HB Textil med base i Kolding har efter knap 17 måneder valgt at afbryde samarbejdet med salgdirektør Morten Skou.
Virksomheden HB Textil med base i Kolding har efter knap 17 måneder valgt at afbryde samarbejdet med salgdirektør Morten Skou.

HB Textil,  som blandt andet udvikler og markedsfører strømper, strømpebukser og undertøj under kendte brands som Claudio, Decoy, Symfoni og Caroline Fleming, har efter aftale med salgsdirektør Morten Skou valgt at stoppe samarbejdet med omgående virkning.

“Vi er inde i en god udvikling med vækst og optimering af vores brands, hvilket også bevirker, at vores ambitioner og vækstmål er ambitiøse, men vi må desværre konstatere, at de fælles forventninger ikke er blevet opnået, og derfor stopper samarbejdet, siger Jan B. Petersen, administrerende direktør for HB Textil.

LÆS OGSÅ: “Omstruktureringer skaber fremgang hos HB Textil”

Han understreger, at Morten Skou har ydet en loyal indsat for HB Textil, og deres veje skilles uden dramatik. Morten Skou tiltrådte stillingen som salgsdirektør i april 2014.

HB Textil blev etableret efter en fusion mellem Hosen A/S og Buchreitz Jensen Holding A/S i 2002. De to virksomheders historie går tilbage til 1948.