Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Kalender

Messen Northmodern samler modetøj og møbler

Amoire Officielle og Skall Studio ønsker at skabe sammenhæng mellem mode, design og bolig. Derfor deltager de på møbel- og livsstilsmessen Northmodern i København.
Amoire Officielle og Skall Studio ønsker at skabe sammenhæng mellem mode, design og bolig. Derfor deltager de på møbel- og livsstilsmessen Northmodern i København.

Flere danske designmærker er at finde på møbel- og livsstilsmessen Northmodern, der afholdes i disse dage i København. Det handler blandt andet om Amoire Officielle.

”Vi er en del af et kurateret område, Crystal Hall, der fokuserer på bæredygtighed inden for livsstil og design. Vi sagde ja til at deltage, fordi vi kunne lide tanken om at være i sammenhæng med noget, der ikke kun omhandler mode,” siger Kjetil Aas, medstifter og kreativ direktør hos Amoire Officielle, til Fashion Forum.

Fransk PR-bureau står bag

Det er det franske PR-bureau 1.618, der står bag Crystal Hall, og 1.618 har inviteret en række skandinaviske designere til at deltage på messen. Bureauet arbejder for at bringe bæredygtighed inden for mode og design frem i lyset, hvilket tiltaler danske Skall Studio.

LÆS OGSÅ: ”Ungt dansk brand sætter fokus på dyrevenlighed”

”Som nyopstartet mærke har vi ikke været på en messe før, så det er et godt sted at starte op. Desuden har vi flere kunder, som er møbelbutikker. Det drejer sig eksempelvis om franske Beau Marché i København, der har haft vores tøj hængende. Vi finder samspillet mellem mode, design og bolig interessant,” siger medejer Julie Skall til Fashion Forum.

Mode og interiør i sammenspil

Hun driver Skall Studio sammen med Marie Skall, og søskende glæder sig over at møde en masse forskellige mennesker, sparre med andre udstillere og snakke med presse og butikker.

LÆS OGSÅ: ”Nichebrands satser på webshops”

Amoire Officielle havde en messestand på CIFF under den netop overståede Copenhagen Fashion Week. Alligevel mener den kreative direktør, at det er af stor værdi at have en messestand på Northmodern.

”Vi var i Bella Center for en uge siden, og derfor er det sjovt at opleve det på en anden måde med et andet publikum. Jeg kan personligt lide tanken om, hvordan mode og interiør kommer tættere på hinanden på en messe, hvor vi møder nye mennesker og kan skabe et større netværk,” siger Kjetil Aas.

Møbel- og livsstilsmessen Northmodern finder sted i Bella Center Copenhagen den 13. til 15. august.