Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge, Udland

Style.com viser 10 danske designere frem

Den internationale modeportal Style.com har været en tur forbi den danske modeuge og udvalgt 10 kollektioner, som de har valgt at lægge på deres side.
Den internationale modeportal Style.com har været en tur forbi den danske modeuge og udvalgt 10 kollektioner, som de har valgt at lægge på deres side.

Modesitet Style.com, der er tæt beslægtet med Vogue, er kendt for at dække og publicere alle de vigtigste shows fra de mest toneangivende modeuger. For anden gang har de været en tur forbi Copenhagen Fashion Week og valgt 10 shows, som er kommet op på sitet blandt andre store spillere i modeverdenen.

Designeren med de færøske rødder Barbara I Gongini er blandt de 10, som er nu er fremhævet på Style.com’s arkiv.

”Style.com er et ikon inden for vores branche. De er nogle store mastodonter, og vi bruger jo selv portalen til at holde os opdaterede på de aktuelle shows. Vi er rigtig stolte af at være med på det verdensomspændende medie. Og så synes jeg, at det er stort, at de viser interesse for den københavnske modescene,” siger Barbara I Gongini til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: “Condé Nast røber detaljer om nyt Style.com”

Barbara I Gongini er generelt glad for, hvad den netop afsluttede modeuge har haft at byde på.

”Jeg synes, der har væren en utrolig positiv vibe omkring showet. Vi har for en gangs skyld kunnet mærke det på salgssiden. Det har ikke bare været en kunstnerisk outlet fra vores side,” siger hun.

Henvendelser fra udlandet

Også for Mark Kenly Domino Tan har Style.com betydet ekstra opmærksomhed fra udlandet. Noget som den danske designer allerede har bidt mærke i.

”Det har haft en stor betydning. Det har gjort, at vi har fået henvendelser fra internationale stylister og medier. Generelt er showet blevet modtaget positivt, og vi har selv været rigtig glade for det,” siger  Mark Kenly Domino Tan.

International eksponering betyder meget

Freya Dalsjø, som har høstet mange roser for sit seneste show, hvor hun præsenterede en mere feminin kollektion, er også et af de mærker, der er blevet valgt ud til Style.com.

LÆS OGSÅ: “Style.com dækker modeugen i København”

”Det betyder utrolig meget for os. En af årsagerne til at lave et show er at få international eksponering. Vi bruger selv Style.com, og det er det helt rigtige medie til at komme ud over Danmark,” siger Rune Finseth, der er brandmanager hos Freya Dalsjø.

De 10 kollektioner, som er vist på Style.com er Asger Juel Larsen, Barbara I Gongini, Baum und Pferdgarten, Bruuns Bazaar, By Malene Birger, Fonnesbech, Freya Dalsjø, Ganni, Henrik Vibskov og Mark Kenly Domino Tan. Se billederne fra kollektionerne her.