Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Pandora stormer frem i halvårsregnskab

Den danske smykkegigant Pandora har fremlagt et solidt halvårsregnskab, der forklares med stor kundeefterspørgsel på både nye og etablerede markeder.
Den danske smykkegigant Pandora har fremlagt et solidt halvårsregnskab, der forklares med stor kundeefterspørgsel på både nye og etablerede markeder.

I det netop fremlagte halvårsregnskab opjusterer Pandora forventningerne til årets omsætning, så de forventer at sælge for 16 milliarder kroner i år.

”Det går rigtig godt. Kunderne efterspørger vores produkter, hvor vi dels sælger mange armbånd og vedhæng, og dels går det fremad for salg af ringe, der nu udgør 11 procent af omsætningen,” siger Kristian Lysgaard, kommunikationsdirektør for Pandora, til Fashion Forum.

Hundredevis af nye forretninger

Omsætningen i andet kvartal havner på 3,6 milliarder kroner, hvilket er en kraftig forbedring sammenlignet med samme kvartal året sidste år, hvor Pandora omsatte for 2,54 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: ”Pandora rangerer blandt verdens bedste luksusbrand”

”Vi oplever stor fremgang på nye markeder, hvor vores smykker modtages positivt. Desuden går det godt på de etablerede markeder, hvor det går bedre og bedre i store lande som England, USA og Australien,” siger Kristian Lysgaard.

Det er anden gang inden for tre måneder, at Pandora opjusterer. Den nye opjustering blandt andet skyldes, at omsætningen i Pandoras butikker er steget med mere end 50 procent.