Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Nyt job til Rebekka Bay

Den danske designkomet skal stå i spidsen for produkter og design hos den amerikanske onlineforhandler Everlane.
Den danske designkomet skal stå i spidsen for produkter og design hos den amerikanske onlineforhandler Everlane.

Allerede den 4. august sætter designer Rebekka Bay sig i direktørstolen hos Everlane, hvor hun får ansvaret for hele to centrale områder: Design og produkter. Det skriver Business of Fashion.

Selvom Everlane har hovedkontor i San Fransisco, får Rebekka Bay og hendes hold base i New York. Og hendes chef bliver stifter og direktør af Everlane Michael Preysman selv.

LÆS OGSÅ: ”Rebekka Bay på vej mod nyt job”

Det tætte parløb mellem den danske designer og den amerikanske stifter, som der dermed er lagt op til, har været kendetegnende allerede fra begyndelsen af Rebekka Bays rekrutteringsforløb:

”Jeg har altid været en stor beundrer af Michaels arbejde og Everlane. Da vi først mødtes, handlede det mindre om at arbejde sammen og mere om tro og konceptuelle ideer og abstrakte tanker. Derefter begyndte disse tidlige samtaler at blive en lille smule mere faste. Min mission er at promovere Everlane-visionen, så du er aldrig i tvivl, når du er rører eller går med et Everlane-produkt,” siger Rebekka Bay til Business of Fashion.

Rebecca Bay fratrådte tidligere på året sin stilling som chefdesigner for det amerikanske tøjmærke GAP, hvor hendes funktioner i dag varetages af et designteam.

Kilde: Business of Fashion