Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge, Navne

Se fire brancheprofiler i Fashion Forum og WEARs tv-samarbejde

MODEUGE-TV: Forud for modeugen har redaktionen i samarbejde med WEAR interviewet fire danske brands i Dansk Erhvervs tv-studier.
MODEUGE-TV: Forud for modeugen har redaktionen i samarbejde med WEAR interviewet fire danske brands i Dansk Erhvervs tv-studier.

Modeugen står for døren, og i den anledning har Fashion Forum og WEAR i samarbejde lavet en serie tv-indslag, hvor vi sætter fokus på fire af de mange spændende og forskelligartede profiler i modebranchen.

Nikolai Klausen, der er direktør i WEAR taler om, hvilke udfordringer, man i dag står overfor som modevirksomhed. Du kan se filmen med ham og læse den medfølgende artikel ved at trykke her.

Nikolaj Hust, der er medejer af Claire Group, kom i studiet for at tale om Sy-lab – et forsøg Claire Group laver i samarbejde med Innovationsnetværket – Bolig & Beklædning – om insourcing af prduktion. Du se filmen med ham og læse den medfølgende artikel ved at klikke her.

Designeren Maikel Tawadros kom i studiet og fortalte om sine bevæggrunde for at skrive under på Modebranchens Etiske Charter og om de store spring fremad, hans mærke har taget denne sæson. Læs og se mere ved at trykke her.

Le Fix i studiet for at fortælle om deres syn på detail og på, hvorfor de – ud over det mere almindelige markedsføringsmateriale – også har givet sig i kast med en kortfilm, der har vundet flere internationale priser. Du kan se interviewet med Benny Kusk og Peter Johansen fra Le Fix ved at kikke her.