Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Helena Christensen og InWear i nyt samarbejde

InWear lancerer en ny kollektion i samarbejde med den verdenskendte fotograf og tidligere supermodel Helena Christensen.
InWear lancerer en ny kollektion i samarbejde med den verdenskendte fotograf og tidligere supermodel Helena Christensen.

Et af Helena Christensens allerførste jobs som model, var netop for InWear. Og nu har den berømte supermodel igen indgået et samarbejde med modemærket – Denne gang er det som designer.

Kollektionen kommer til at hedde InWear by Helena Christensen, og vil fra 2016 indgå som et supplement til InWears fire årlige kollektioner. Derudover vil der blive lanceret fire separate ekspres-kollektioner designet af Helena Christensen.

”InWear har valgt at samarbejde med Helena Christensen InWear har valgt et samarbejde med Helena Christensen for at styrke den gode udvikling, brandet er inde i. Det er en helt unik historie, at Helena Christensen, som tidligere har været model for InWear, nu deltager i det innovative designsamarbejdet omkring InWear by Helena. Helena Christensen-samarbejdet giver os muligheden for at nå en udvidet målgruppe, og jeg håber, at vores kunder kan se det samlede potentiale,” siger Hans Maasbøl som er administrerende direktør hos DK Company A/S.

Glædeligt gensyn for Helena Christensen

For Helena Christensen har det været givende at være en del af den kreative designproces.

”Samarbejdet er en fordel for begge parter. Jeg kan tilføre noget personligt til InWear, og InWears team kan lære mig meget mere om designprocessen. Et af mine første jobs overhovedet som model var faktisk for InWear. Nu arbejder jeg for dem igen, men på en helt anden måde. Det er der noget fint og rigtigt ved,” siger Helena Christensen

Helena Christensens første kollektion er en vinter-capsule-serie på 20 styles, som bliver leveret i to drop – i oktober og november 2015.