Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ny moderedaktør på IN og ny digitalredaktør til IN.dk

IN forstærker redaktionen ved at fastansætte Line Givskov som moderedaktør og Stine Hasselsteen som ny digitalredaktør.
IN forstærker redaktionen ved at fastansætte Line Givskov som moderedaktør og Stine Hasselsteen som ny digitalredaktør.

Modemagasinet IN har ansat to kendte ansigter i nye stillinger. Line Givskov er blevet ansat som moderedaktør efter have haft sin gang på kontoret siden oktober 2014, hvor hun overtog som barselsvikar for Cecilie Foo, der ikke vender tilbage til IN efter endt barsel.

Line Givskov har beskæftiget sig med modebranchen i 12 år primært som stylist men også med PR og branding. De seneste to år har hun desuden arbejdet med sit eget magasin. Som moderedaktør på IN vil hun få det redaktionelle ansvar og stå for produktion og udvikling af IN’s modesider -og serier i tråd med magasinets DNA.

”Jeg er glad for at have fået Line med ombord. Hendes store force er forståelsen for de enkelte brands, som hun går til med nysgerrighed og stor viden. Hun sætter trends i perspektiv og fortolker moden med stor integritet og kærlighed til vores læsere,” siger chefredaktør på IN Trine Nygaard.

Oprustning af digitalt univers 

IN har desuden ansat Stine Hasselsteen som digital redaktør med ansvar for at udvikle magasinets digitale tilstedeværelse på alle platforme med primært fokus på IN.dk. Stine Hasselsteen er blogger og kommer fra en stilling i reklamebranchen.

”Stine er allerede i gang med udvikle IN.dk og løfte det til et nyt niveau. Det er et forholdsvist ungt site, der fortjener masser af kærlighed, og med Stine ombord vil vi udvikle nye formater både til gavn for samarbejdspartnere og læsere,” siger chefredaktør Trine Nygaard.

Desuden vender redaktionschef Carla Strube tilbage fra barsel til årsskiftet og er fortsat kreativ redaktionschef med det overordnede kommercielle ansvar for moden.