Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Moss Copenhagen: Vi er i gang med at stramme op

Den administrerende direktør i Moss Copenhagen meddeler, at virksomheden er i gang med at rette op på tidligere fejl og indføre procedurer, som skal sikre, der ikke kommer polemik igen.
Den administrerende direktør i Moss Copenhagen meddeler, at virksomheden er i gang med at rette op på tidligere fejl og indføre procedurer, som skal sikre, der ikke kommer polemik igen.

Direktør Jens Geppel har kun siddet i stolen som administrerende direktør i Moss Copenhagen siden april i år. Dermed har han ikke været med i virksomheden i den periode, DR1s forbrugerprogram Kontant fokuserer på virksomhedens arbejdsforhold i morgen aften klokken 21.

Jens Geppel anerkender imidlertid, at ejeren af Moss Copenhagen, Michael Moss, og han selv er fuldt ud bevidste om, der har været ”udfordringer” i virksomheden, der siden sin begyndelse i 2006 har oplevet en eksplosiv vækst og en stadig stigende popularitet hos forbrugerne.

”Moss Copenhagen er en klassisk start up virksomhed, hvor vi godt er klar over det er gået stærkt og hvor vi også godt er klar over, vi ikke har haft alle procedurer på plads. Stifter og ejer Michael Moss har allerede i 2014 selv taget initiativ til en professionalisering af ledelsen af virksomheden. Blandt andet derfor er jeg kommet med ind som direktør. Og jeg er i færd med at tilsikre, at den administrative del og procedurer, der har med medarbejdere at gøre, bliver strammet op,” siger Jens Geppel, der er administrerende direktør i Moss Copenhagen til Fashion Forum.

10 ud af 16 sager er afsluttet

Jens Geppel fortæller, at af de 16 verserende personalesager, som Kontant henviser til, er de 10 afsluttet.

”Vi er i fuld gang med de her personalesager. For eksempel, hvis der er blevet udbetalt forkert løn eller feriepenge, så er det altså nu bragt i orden i 10 af de 16 sager. Så vi er i gang med at tage hånd om de her ting. Vi afslutter det så hurtigt som muligt og vi er i gang med at stramme op,” siger Jens Geppel.

I det hele taget ligger det Jens Geppel på sinde at understrege, at Moss Copenhagen er i gang med at gå fra at være en vildt voksende nystartet virksomhed til at blive en mere etableret forretning med ordnede forhold.

”Vi er i færd med at styrke vores interne forretningsgange på personaleområdet, så de her ting ikke forekommer igen i fremtiden. Blandt andet er vi i gang med at få lavet en personalehåndbog – det skal vi have, når vi er en virksomhed af den her størrelse. Det er en del af den igangværende proces med at bringe Moss Copenhagen fra at være en start up virksomhed til at være en mere etableret forretning,” siger Jens Geppel.

Du kan se DR1s forbrugermagasin Kontant sætte fokus på arbejdsforholdene i Moss Copenhagen ved at trykke her.