Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Udland

Rapport anviser veje mod fattigdomslønninger i tekstilbranchen

Danske, norske og britiske beklædningsvirksomheder opfordres til at tage en mere strategisk og proaktiv tilgang til bæredygtig sourcing.
Danske, norske og britiske beklædningsvirksomheder opfordres til at tage en mere strategisk og proaktiv tilgang til bæredygtig sourcing.

En ny rapport lanceret af Ethical Trade Initiaves (ETI) i Storbritannien, Norge (IEH) og Danmark (DIEH), opfordrer modevirksomheder til at finde en mere koordineret og struktureret tilgang til bæredygtig sourcing. Det skriver Just-Style.com.

“Vi ved, at virksomhederne virkelig kæmper med at håndtere de lave lønninger i deres leveringskæder,” fortæller administrerende direktør for ETI, Peter McAllister, til Just-Style.com.

Rapporten indtager en helhedstilgang til problematikken og indrager erfaringer fra medlemsvirksomhederne, handelsforeninger, NGO’er og regeringer.

“Denne rapport understreger kompleksiteten af dette emne, hvor flere faktorer er med til at holde lønninger på et fattigdomsniveau. Men vi håber, at virksomheder vil tage til sig, at de kan have en positiv indflydelse,” siger Peter McAllister.

Rapporten indeholder specifikke strategier, råd og cases som virksomheder kan bruge for at lave et mere bæredygtigt sourcingsystem.

Læs den fulde rapport her.

Kilde: Just-style.com