Bestyrelsesformand forlader Stylepit efter interne uenigheder

Nicolai Kærgaard har meddelt at han efter knap 10 måneder som Stylepits bestyrelsesformand fratræder sin post med øjeblikkelig virkning. Årsagen skal findes i uenigheder om virksomhedens fremadrettede strategi.
07.05.2015 ∙ af CAK
Foto: Stylepits bestyrelsesformand Nicolai Kærgaard har valgt at trække sig fra sin post (Stylepit/screendump).

Året 2015 tegner til at blive et tumultarisk år for den danske onlinegigant Stylepit.com. I januar gik fusionen med det norske tøjselskab Conseptor i vasken, hvilket halverede virksomhedens aktieværdi. Og sent i går offentliggjorde Stylepit så, at bestyrelsesformand Nicolai Kærgaard fratræder sin post og udtræder fra bestyrelsesregi fra dags dato.

LÆS OGSÅ: ”Nedturen fortsætter for Stylepit”

Ifølge Stylepits selskabsmeddelelse er Nicolai Kærgaard trådt tilbage som følge af interne uenigheder med den øvrige bestyrelse om virksomhedens strategi.

Forsøg på at forbedre virksomhedspræstation

I marts meddelte Stylepit, at bestyrelsen og direktion havde igangsat en revision af strategiske og strukturelle muligheder for at øge omsætningen, indtjeningen og kapitalgrundlaget i virksomheden. I april var revisionen fortsat i gang, og Stylepit offentliggjorde, at det endnu ikke var besluttet om virksomheden ville indgå i en bestemt transaktion – hvis nogen overhovedet. Man ville dog udsende endnu en selskabsmeddelelse med yderligere information, når dette stod klart.

Den følge selskabsmeddelelse blev dog som bekendt ikke om den fremadrettede strategi, men i stedet om en fratrædelse fra de højeste gemakker. Hvad der skal ske med Stylepit er derfor endnu uvist.

LÆS OGSÅ: “Stylepit med blodrødt regnskab”

Ledelsen i Stylepit har tidligere fremsat, at virksomheden forventer en omsætningstilbagegang på -20 procent og en dyk i driftsresultat på -28 millioner kroner i regnskabsåret 2014/2015