Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Norske Minimessa udvider til Bergen

Den norske minimesse med det sigende navn Minimessa åbner en ny messearena i Bergen. Her vil være omkring tyve udstillere med over 70 mærker.
Den norske minimesse med det sigende navn Minimessa åbner en ny messearena i Bergen. Her vil være omkring tyve udstillere med over 70 mærker.

Minimessa, som arrangeres to gange årligt, er en mødeplads for leverandører og indkøbere i Norge. Målet med Minimessa har været at skabe en effektiv og social messe, som er en god platform for handel og et hyggeligt mødested for branchefolk.

Messen, som hidtil har fundet sted i Trondheim og Tromsø, udvider nu og indrager Bergen med som værtsby for arrangementet. Det sker efter efterspørgsel fra både udstillere og indkøbere i Norge, skriver Tekstil Forum.

”På den måde får vi dækket store dele af kyst-Norge fra Haugesund til Kirkenæs i nord. Med en række solide udstillere, som har mange kunder på Vestlandet, lægger det an til en god messe med mange attraktive mærker og gode ‘dealere’,” fortæller arrangørerne bag messen til Tekstil Forum.

Som en del af strategien om at skabe et hyggeligt forum for branchefolk, vil der efter hver messe blive lagt op til social samvær, hvor deltagere kan mingle og lære hinanden at kende.

Minimessa finder sted i Bergen den 20. til den 21. april, Trondheim den 22. til den 23. april og Tromsø den 24. til den 26. april.

En del danske mærker vil være repræsenteret under Minimessa blandt andet Samsøe Samsøe, Kaffe, Ichi, InWear og Sisters Point.

Du kan læse artiklen med lister over de forskellige deltagere her.