Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

Mango øger sin tilstedeværelse i Danmark

Mango udvider samarbejdet med Magasin, hvor mærket har haft egen afdeling, siden den pludselige lukning i 2010 af mærkets egne to butikker i København.
Mango udvider samarbejdet med Magasin, hvor mærket har haft egen afdeling, siden den pludselige lukning i 2010 af mærkets egne to butikker i København.

Det er nu efterhånden fem år siden, at danske forbrugere har haft mulighed for at købe det spanske brand Mango i egne butikker. De to Mangobutikker, som lå på Strøget og i Fisketorvet, lukkede ned i 2010. Til gengæld har man stadig haft mulighed for at købe de spanske designs i deres afdeling i Magasin. Og nu er tiden klar til en ny Mango-afdeling i København, mener mærkets hovedkontor.

”Vores succesfulde partnerskab med Magasin du Nord har ført os til et nyt salgsted i Magasin i Lyngby,” siger Mangos repræsentant til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ:”Mango satser 150 millioner kroner på store størrelser”

Der er aldrig kommet nogen forklaring på, hvorfor de to Mangobutikker lukkede, blot få år efter de åbnede i København i 2007. Ikke desto mindre er Mango sikre i deres appel til de danske forbrugere.

”Mango tilbyder mode i god kvalitet og til en overkommelig pris. Desuden er Mango nu et konsolideret brand i de skandinaviske lande, og vi har set en mulighed for at øge vores nærvær i Danmark,” siger en repræsentant for Mango i en skriftlig kommentar til Fashion Forum.

Det er planen, at Mangos nye afdeling i Magasin i Lyngby skal stå klar i april.

Mango har over 2.500 butikker spredt ud over 105 lande og mere end 13.000 ansatte. Mærkets hovedkvarter ligger i Barcelona.