Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ny projektleder på Copenhagen Fashion Week

Når sommermodeugen løber af stablen til august bliver det med et nyt ansigt i spidsen.
Når sommermodeugen løber af stablen til august bliver det med et nyt ansigt i spidsen.

Sophie Noreng er blevet ansat i stillingen som ny projektleder på Copenhagen Fashion Week. Her skal hun koordinere og eksponere den københavnske modeuge sammen med CPHFW-teamet. Noget hun ser frem til i sin nye stilling.

”Jeg glæder mig så meget til at blive en del af det seje og engagerede team, der ser det som sin ypperste opgave at positionere København som den førende modedestination,” fortæller Sophie Noreng til FashionForum.

Sophie Noreng har en kandidat i jura og vidste allerede under uddannelsen, at hun ville arbejde i modebranchen. Interessen for mode førte hende til New York University, hvor hun specialiserede sig i fashion law. Det har givet hende en unik indsigt i branchen.

”Jeg har en forretningsmæssig tilgang til modebranchen, og jeg er vild med kombinationen af business-aspektet og den frie, kreative tankegang,” fortæller hun til Fashion Forum.

Efter sin master blev hun boende i New York, hvor hun arbejdede med PR og arrangerede events for upcoming designere. Også herhjemme har hun sat sit aftryk på den danske modescene, da hun i mange år har arbejdet som modeskribent for flere danske modemagasiner.

Sophie Noreng er tiltrådt stillingen som projektleder på Copenhagen Fashion Week.