Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Stadig flere designsamarbejder

Fashion Forum sætter fokus på nogle af denne sæsons designsamarbejder fra danske brands.
Fashion Forum sætter fokus på nogle af denne sæsons designsamarbejder fra danske brands.

Fra balletdansere og bloggere til børnefigurer. Efteråret og vinteren har budt på mange designkollaborationer i det danske modelandskab.

Som et af de seneste lancerer mærket Dea Kudibal nu et samarbejde med de tre bloggere, The Insider, Malsen og Delance Fashion, der hver især har designet et tørklæde under titlen ”Bloggers Choice”. Motivationen for samarbejdet var ifølge brandet at se resultatet af tre forskellige menneskers fortolkning af samme item.

Dea Kudibal er ikke de eneste, der i løbet af det sidste stykke tid har teamet op med forskellige personligheder. I det tidlige efterår bød Won Hundred Cecilie Lassen op til dans med kollektionen ”Won Hundred x Cecilie Lassen act 2”. Det var den tidligere balletdanseres anden kollektion for det danske mærke.

LÆS OGSÅ: “Wood Wood er Disneys modeløftestang”

Lidt senere på sæsonen løftede Wood Wood sløret for et samarbejde med Disney, der gik ind til samarbejdet med en forventning om at øge forretningen indenfor fashion-segmentet i Norden. Og for blot et par uger siden kunne det københavnerbaserede brand præsentere endnu et designsamarbejde. Denne gang med sportstøjsmærket Champion. I samme boldgade finder vi Soulland, der fandt sammen med franske Colette i kollektionen “Tuileries”

Til næste efterår vil Democratique Socks præsentere et samarbejde med den amerikanske designer, Mark McNairy, der vil pryde de danske sokker med alt fra camouflagemønster til buffalotern. Det ser altså ud til, at tendensen fortsætter langt ind i 2015.