Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Succes med shuttle-busser under modeugen

Modeugens besøgende kan gratis køre med shuttle-busser mellem de forskellige messer. Det giver glade gæster.
Modeugens besøgende kan gratis køre med shuttle-busser mellem de forskellige messer. Det giver glade gæster.

Der er langt fra Bella Center på Amager til Lokomotivværkstedet i Sydhavnen. Især hvis man også skal forbi Forum og Kødbyen på vejen. Tre forskellige messer med fire forskellige locations betyder transporttid og logistiske løsninger for indkøberne. Derfor har Dansk Mode & Textil sammen med CIFF og Revolver lanceret en shuttle-busservice, der gratis kører besøgende rundt mellem messerne. Og det sætter modeugens gæster pris på.

”Det, at shuffle-busserne kører hele tiden, betyder, at jeg kan nå mine møder, fordi jeg ikke skal vente tre kvarter på en almindelig bus. Shuttle-busserne kører hele tiden – også selvom man er den eneste, der skal med. Det er dejligt. Jeg har faktisk min egen bil med herover, men den har slet ikke brugt, fordi jeg kan køre med shuttle-busserne i stedet,” fortæller Michael Fog, da Fashion Forum møder ham i en af busserne. Han er speditør hos ALPI AIR & SEA og har møder på forskellige messer.

LÆS OGSÅ: “Shuttle-busser binder modeugen sammen” 

Shuttle-busserne er faktisk slet ikke busser. Det er store taxaer fra taxafirmaet 4 x 35. De holder udenfor messerne og kører, ifølge chauffør Jack Hansen, med fem-minutters interval. Jack Hansen fortæller, at han har mange glade passagerer, og at de især fremhæver, at servicen er godt organiseret.

Mens de besøgende mener, at shuttleservicen er godt organiseret, er der dog delte meninger om planlægningen bag messerne. På et af rutens stop, Øksnehallen, møder Fashion Forum sælger fra Suit, David Häggström. Han er utilfreds over, at indkøberne skal rundt på så mange messer og mener derfor, at det ikke er noget alternativ ikke at have en shuttleservice.

”Shuttle-busserne er ”the best of the worst”. Det er en rigtig fin service, men om vi så havde flyvemaskiner til at flyve indkøberne rundt i byen, så er det stadig utilfredsstillende, at messerne ligger på så mange forskellige locations. Vi bliver simpelthen nødt til at have shuttle-busser, når messerne er lagt sådan,” siger David Häggström.

Shuttlebusserne kører i dag mellem kl. 10-18 og i morgen d. 30. januar mellem kl. 10-16.