Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Faste modeuge-datoer frem til foråret 2016

Der er enighed mellem brancheforeningerne og messerne om datoerne for de kommende tre sæsoner af Copenhagen Fashion Week.
Der er enighed mellem brancheforeningerne og messerne om datoerne for de kommende tre sæsoner af Copenhagen Fashion Week.

Uge 5 og uge 32. Det bliver de faste ugenumre for afviklingen af Copenhagen Fashion Week de næste terminer – mere specifikt for de kommende vinter- og sommermodeuger i henholdsvis 2015 og 2016. Det skriver Danish Fashion Institute i en pressemeddelelse.

Direktørerne fra de tre organisationer, Thomas Klausen fra Dansk Mode & Textil, Torben Rosenstock fra WEAR og Eva Kruse fra Danish Fashion Institute, har gennem den seneste tid været i dialog med messedirektørerne Kristian Andersen fra CIFF, CIFF Kids og CIFF Raven samt Christian Maibom og Jan Carlsen fra Revolver omkring datoerne, og alle er enige.

”Det er med stor glæde, at vi kan konstatere, at den branche, der ellers syntes opsplittet for nogle måneder siden, har kunnet finde fælles fodslag omkring de kommende modeuger. Det er nogle konstruktive og fremsynede messedirektører, vi har været i dialog med, og det er tydeligt, at de alle vil både modebranchen, modeugen og byen det bedste.

Vi er generelt meget optimistiske omkring Copenhagen Fashion Week’s fremtid, for lige nu tyder alt på, at organisationer såvel som messer vil i samme retning,” således lyder det enstemmigt fra direktørerne i de tre organisationer Dansk Mode & Textil, WEAR og Danish Fashion Institute.

Datoerne for de næste tre sæsoner af Copenhagen Fashion Week bliver over en tre-dages modeuge (onsdag – fredag):

2015
Uge 5: 28. januar – 1. februar
Uge 32: 5. august – 7. august

2016
Uge 5: 3. februar – 5. februar