Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Fond forsøger at redde Noa Noa

Modekoncernen har en gæld på 600 millioner kroner. Nu forsøger kapitalfonden Axcel at redde den kriseramte modevirksomhed.
Modekoncernen har en gæld på 600 millioner kroner. Nu forsøger kapitalfonden Axcel at redde den kriseramte modevirksomhed.

I samarbejde med de tidligere ejere og storbanken Nordea, der har over 600 millioner kroner i klemme, forsøger kapitalfonden Axcel at redde den kriseramte modevirksomhed Noa Noa. Det skriver Finans.dk.

Noa Noa er nemlig i så massive problemer, at Axcel, der købte virksomheden for op imod halvanden milliard kroner i 2007, nu forhandler med Nordea om en løsning, som skal sikre fremtiden for kapitalfondens kriseramte investering.

Noa Noa er tynget af en stor gæld til netop Nordea på over 600 millioner kroner, og firmaet, der ifølge Axcel selv blot for få år siden var over 1,4 milliarder kroner værd, er flere gange blevet nedskrevet kraftigt i kapitalfondens egne regnskaber. Værdien i dag lyder på godt en kvart milliard.

Redningsplanen for Noa Noa omfatter en ny konstruktion for koncernen, der skal redde den danske modevirksomhed og sikre, at det fremadrettet giver mening at drive tøjfirmaet, der sidste år omsatte for lidt under en halv milliard kroner og tabte godt 36 millioner kroner før skat.

Kilde: Finans.dk