Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Ganni-grundlægger åbner ny flagshipstore

Frans Truelsen slår sammen med Birgitte Raben Olrik fra Rabens Saloner dørene op til egen butik i København.
Frans Truelsen slår sammen med Birgitte Raben Olrik fra Rabens Saloner dørene op til egen butik i København.

Rabens Saloner har hidtil primært solgt tøj en gros via agenter og distributører – og ikke mindst fra sit showroom på Amerikavej på Vesterbro. Og på grund af et stort flow af kunder, er der igennem en gros-butikken etableret en stærk detailidentitet, som nu overføres til en flagship-butik.

LÆS OGSÅ: ” Ganni-stifter indtræder i bestyrelsen bag Rabens Saloner”


Ordrebeholdningen for SS15 steget med 36 procent sammenholdt med året før, og med den opadgående vækstkurve  er firmaet nu klar til at udvide yderligere. Faktisk har Raben haft overskud alle årene undtagen et, siden sin etablering.

I flagshipbutikken i Møntergade vil de 300 m2 vise hele Rabens Saloners koncept, som samtidig fusioneres med firmaets boligdel, Rabens Atelier.

Frans Truelsen har hidtil siddet i bestyrelsen for Rabens Saloner og også fungeret som forretningsmæssig sparringspartner for firmaet siden 2014. Det er etableret i 2007 af Birgitte Rabens Olrik, der står for designet. Siden 2008 har hendes søster Marianne Raben Olrik været direktør i firmaet.

LÆS OGSÅ: ” Ganni-grundlægger stopper”

Frans Truelsen, der stiftede Ganni i 2000 og fra 2007 til 2013 var direktør for salg og forretningsudvikling, tiltræder i Rabens Saloner som salgsdirektør 1. januar 2015.

”Rabens Saloner har haft et rigtig fint år, og vi har fået sat mange gode initiativer i gang,” siger Frans Truelsen til FashionForum og fortsætter:

”– Jeg glæder mig meget til at udvide samarbejdet med Birgitte Raben og det øvrige team. Jeg har haft stor berøring med firmaet siden april, og ser frem til at gøre mit til at fortsætte den meget positive udvikling, som firmaet er inde i.”