Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Kvickly åbner factory outlet

Som følge af stor succes med modemærkerne Jackpot og Cottonfield, offentliggør Kvickly nu planer om at åbne et factory outlet i 2015.
Som følge af stor succes med modemærkerne Jackpot og Cottonfield, offentliggør Kvickly nu planer om at åbne et factory outlet i 2015.

Til januar er det år siden, at Kvickly-kunder for første gang fik muligheden for at kombinere deres dagligvarekøb med modeshopping. Satsningen på modemærkerne Jackpot og Cottonfield har siden vist sig at være en stor succes, og det får nu Kvickly til at planlægge åbningen af et factory outlet i 2015. Det skriver detailfolk.dk.

Ifølge Kvicklys kæde-direktør Søren Steffensen står det nye factory outlet i forlængelse af Kvicklys driftskoncept med modemærkerne.

”Vi forsøger at drive det som om, at det var en shop-in-shop med nogle brandede tøjprodukter. Hvis vi skal holde vores koncepter pæne og rene og have en vis standard ude i vores butikker, så bliver vi nødt til at hjælpe butikkerne med at komme af med de restvarer, de ikke lige kan sælge hen over weekenden til nedsat pris. Det skal ikke ligne et lagersalg inde i butikken hele tiden,” siger Søren Steffensen til detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: “Cottonfield og Jackpot rykker i Kvickly fra søndag”

Han understreger, at der på nuværende tidspunkt kun er planer om at åbne et enkelt outlet, men afviser ikke flere outlets i fremtiden – især, hvis Kvickly kan udvide deres brandportefølje med eksempelvis børnetøj.

Det nye factory outlet er sat til at åbne i midten af 2015. Beliggenheden er endnu ikke offentliggjort.

Kilde: detailfolk.dk.