Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Kom med til gå-hjem-møde om produktion i Vietnam

Få gode råd og skræddersyet viden om produktion i Vietnam, når Danish Fashion Institute afholder gratis gå-hjem-møde 1. december.
Få gode råd og skræddersyet viden om produktion i Vietnam, når Danish Fashion Institute afholder gratis gå-hjem-møde 1. december.

Uanset om man står lige på tærsklen eller blot går med løse tanker om at starte produktion op i Vietnam, så er der nu mulighed for at få specifik viden om det sydøstasiatiske land.

Som optakt til et speed-dating-arrangement med bæredygtige vietnamesiske producenter afholder Danish Fashion Institute den 1. december et gå-hjem-møde om Vietnam med det formål at give indsigt i relevante juridiske og kulturelle forhold ved samarbejde med Vietnam.

LÆS OGSÅ: ”Derfor er Vietnam interessant som produktionsland”

”Vi har oplevet, at de deltagende virksomheder til speed-dating-arrangementer drager stor nytte af at få en introduktion til relevante problemstillinger ved det land, de skal møde et par dage inden selve speed-dating-eventen. De får nogle konkrete værktøjer, som de kan bruge ved mødet med vietnameserne,” siger Olivia Thejll, der er Operations & Production Manager i Danish Fashion Institute, til FashionForum.

Hun understreger, at gå-hjem-mødet ikke kun er relevant – og åbent – for speed-dating-deltagerne, men tværtimod er oplagt at deltage i for alle, der ønsker at vide mere om produktion i Vietnam og holde sig opdateret på området.

LÆS OGSÅ: ”Speed-dating med bæredygtige producenter fra Vietnam”

Til gå-hjem-mødet kan man blandt andre møde Nhung Pham, der har arbejdet med Vietnam siden 1999, og i dag har produktion i landet gennem firmaet NP wear Aps, som producerer profil- og arbejdstøj samt strik.

“Vietnameserne er dygtige og et hårdtarbejdende folk. De er omhyggelige og går op i høj kvalitet, og så er lønniveauet fortsat lavt sammenlignet med andre sydøstasiatiske lande heriblandt Kina. Derfor bliver Vietnam i dag betragtet som et seriøst supplement til Kina,” siger Nhung Pham.

Hun påpeger desuden, at der i øjeblikket arbejdes på en frihandelsaftale mellem EU og Vietnam, som vil gøre det mere attraktivt at etablere sig og drive forretning i Vietnam.

Gå-hjem-møde – speed-dating Vietnam

Tid og sted:

Gå-hjem-mødet bliver afholdt mandag d. 1. december fra kl. 13-15 i Design Society på H.C. Andersens Boulevard 27, 1553 København. Arrangementet er gratis for alle, der ønsker at deltage – RSVP til ci@danishfashioninstitute.dk.

Program:

  • 13:00: Velkommen
  • 13:05: Jeppe Solmer (Tidl. kommerciel rådgiver, Vietnam, UM): Overordnet overblik over det vietnamesiske marked og problematikker/fordele ved samarbejde.
  • 13:25: Nhung Pham (Konsulent, NP wear ApS): Produktion i Vietnam, konkret læring fra samarbejde med vietnamesiske producenter.
  • 13:45: Merete Hartvig Bang (Supply Chain Manager, Sourcing House ApS): Sourcing af bæredygtige metervarer og samarbejde med certificerede leverandører.
  • 14:15: Afrunding
  • 14:30: Networking
  • 15:00: Slut