Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Dúné indgår kreativt samarbejde med minimum

Minimum lancerer en kollektion i begyndelsen af december i samarbejde med minimum.
Minimum lancerer en kollektion i begyndelsen af december i samarbejde med minimum.

Det falder bandmedlemmerne i Dúné ret naturligt at være med inde over udviklingen af en tøjkollektion.

“For mig er vores musik og vores band et fartøj til noget større og mere. Det er en følelse. Det er en måde at leve sit liv på. Stil og tøj har udviklet sig til en refleksion over, hvilket menneske der gemmer sig under de simple klæder. Det er en manifestation af, hvem du er og, hvor du hører til,” siger den drivende kraft i samarbejdet med minimum, forsanger Mattias Kolstrup, i en pressemeddelelse.

Også minimum er glade for samarbejdet.

“Dúné er et fedt rockband og de har en fantastisk attitude på scenen. De er interessante for os at arbejde sammen med, fordi de har en god personlig stil, er progressive og  interessante mennesker med kant.  Det går godt i spænd med den mere rå side af minimum, som vi skruer op for med denne kollektion,” siger Henrik Lehn, som er chefdesigner for minimum male.

Kollektionen er bygget op omkring  farverne rød, hvid og sort og alle produktgrupper er repræsenteret. Hver style kan bæres med jeans.

Peder Tang er grundlægger af minimum. Han håber på, at samarbejdet med Dúné bliver startskuddet til mange forskelligartede samarbejder:

“Vi tror på, at kreative mennesker inden for mange forskellige brancher har noget at give hinanden. Vores mål er at nedbryde traditionelle barrierer, og få og give inspiration til hinanden på tværs af grænser og genrer,” siger han.