Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Sony lancerer regntøj med dansk designer

Den japanske elektronikgigant Sony lancerer nu en regntøjskollektion i samarbejde med den danske designer Emma Jorn.
Den japanske elektronikgigant Sony lancerer nu en regntøjskollektion i samarbejde med den danske designer Emma Jorn.

I forbindelse med lanceringen af Sony Mobiles vandtætte Xperia Z3 Compact smartphone, lancerer det japanske firma en regntøjskollektion under navnet ‘Skybrud’. Kollektionen er designet af den danske modedesigner Emma Jorn, som har opnået national og international succes med sin utraditionelle tilgang til regntøj. Emma Jorn arbejder blandt andet i atypiske snit og former, hvilket også er gennemgående for kollektionen med Sony.

LÆS OGSÅ: Designskoleelev løber med førstepræmierne

“Skybrud er således en æstetisk måde at møde de klimaforandringer, der sker i Danmark såvel som i resten af verdenen,” skriver Sony i en pressemeddelelse.

“Uanset hvor meget vi forsøger at bekæmpe klimaændringer, er det uundgåeligt nu: vores fremtid bringer mere – meget mere – regn, end vores fortid gjorde, og om vi kan lide det eller ej, bliver vi nødt til at tilpasse os,# siger Emma Jorn i en pressemeddelelse og fortsætter:

“– Vi kan gøre det på to måder: den hårde måde eller den elegante måde. Jeg vælger elegance. Jeg tror, det er her Sony Mobile og jeg mødes. Vi passer begge virkelig godt ind i Danmarks fremtidige vejr. Den fremtid og den virkelighed, der allerede er begyndt. Vi tilpasser os begge og vælger begge elegancens vej,” siger Emma Jorn.

Regntøjskollektionen er produceret i økovenlige materialer og vil blive solgt igennem takaokami.com.