Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Soaked in Luxury åbner webshop

Efter DK Company-overtagelsen af Soaked in Luxury i juli, lancerer brandet nu en ny webshop.
Efter DK Company-overtagelsen af Soaked in Luxury i juli, lancerer brandet nu en ny webshop.

DK Company-brandet Soaked in Luxury går i dag i luften med en ny webshop. Tiltaget bunder blandt andet i en efterspørgsel fra kunderne, siger brandets administrerende direktør Jens Obel.

”Soaked in Luxury er et mærke, som vi har store forventninger til, og derfor er det helt essentielt at få koblet en e-shop-kanal til. Vi har igennem længere tid oplevet en meget stor efterspørgsel blandt kunderne for at handle online,” siger direktøren, og forklarer videre, at webshoppen er et naturligt næste skridt for mærket, som DK Company købte af IC Group i foråret.

LÆS OGSÅ: ”IC Companys sælger fire mærker til DK Company”

”Kombinationen af kundernes loyalitet til mærket samt Soaked in Luxurys styrke i forhold til at have positioneret sig som et kommercielt fashion brand betyder, at det kun er naturligt at inkludere denne ekstra salgskanal i vores overordnede plan for Soaked in Luxury,” siger Jens Obel, der er salgsdirektør og medejer af DK Company og adm. direktør for The Original Group og Soaked in Luxury i en pressemeddelelse.

Soaked in Luxury lancerer 10 kollektioner om året, som alle vil blive solgt via webshoppen, der desuden omfatter alle markeder i Europa.

LÆS OGSÅ: ”DK Company-direktør: Vi vil være Europas førende multibrand-koncept”

”Webshoppen bliver ikke kun en online shop men også et showroom, hvor vi får mulighed for at vise hele kollektionen. Det fantastiske er, at nu vil kunderne møde hele vores Soaked in Luxury-univers og samtidig have mulighed for at købe deres favoritter fra sæsonen, når det passer dem,” siger Christina Strunge Nissen, der er marketing manager for Soaked in Luxury.

Soaked in Luxury blev etableret af IC Group (tidl. IC Companys) i 2005. Det var designholdet bag mærket O by Isabell Kristensen, som skabte Soaked in Luxury-mærket, som følge af Isabell Kristensens udtræden af samarbejdet med IC Companys samme år. I foråret 2014 købte DK Company mærket af IC Group.