Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Lingeridirektør kåret til årets leder

Claus Walther Jensen, der er direktør og ejer af den danske undertøjskæde Change, har vundet prisen som Årets Ejerleder i Hovedstaden.
Claus Walther Jensen, der er direktør og ejer af den danske undertøjskæde Change, har vundet prisen som Årets Ejerleder i Hovedstaden.

Med 150 butikker fordelt på 11 lande har det danske undertøjsmærke Change kunnet glæde sig over international succes og vækst. Nu kan Change også bryste sig af at have Årets Ejerleder i direktør Claus Walther Jensen. Det skriver detailfolk.dk.

Prisen som Årets Ejerleder uddeles af PwC, Nykredit, Dansk Erhverv, Erhvervsorganisation Ejerlederne og Morgenavisen Jyllands-Posten. Ifølge partner fra PwC i Hellerup Flemming Eghoff løb Claus Walther Jensen med prisen på grund af sin måde at drive virksomhed.

”Kort sagt står Claus Walther Jensen i spidsen for en meget strømlinet og veldreven virksomhed, der allerede har skabt betydelig succes, og hvor vækstpotentialet fortsat er meget stort – ikke mindst internationalt,” siger Flemming Eghoff til Detailfolk.

LÆS OGSÅ: Danske Change og Britney Spears slår pjalterne sammen

Dansk Erhverv fremhæver også, hvordan Claus Walther Jensen er et eksempel på, at hårdt slid betaler sig.

”Her har vi at gøre med en virksomhed, der har formået at tilpasse sig ved konstant at arbejde hårdt og målrettet. Det er en anerkendelse af de veletablerede ejerledede virksomheder og en reminder om, at det er afgørende for vækst og øget beskæftigelse at få sikret og skabt bæredygtig vækst,” siger Dansk Erhvervs erhvervspolitiske konsulent Sigurd Schou Madsen til Detailfolk.dk.

Claus Walther Jensen fik idéen til Change i en alder af blot 19 år, og har siden arbejdet på at gøre Change til den spiller, som mærket i dag er på det internationale lingerimarked.

 Kilde: Detailfolk.dk.