Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge, Udland

London Collections udvider

Den ekstra dag skyldes, at London Collections Men (LCM) er blevet et stadig større tilløbsstykke de seks sæsoner, modeugen har eksisteret.
Den ekstra dag skyldes, at London Collections Men (LCM) er blevet et stadig større tilløbsstykke de seks sæsoner, modeugen har eksisteret.

På grund af et stigende antal shows, præsentationer og events indledes Londons herre-modeuge en dag tidligere i januar 2015 og strækker sig dermed over fire dage. Det skriver drapersonline.com.

”Flere og flere designere kommer på programmet og deltagerantallene stiger. Den ekstra dag vil give presse og indkøbere mulighed for at opleve alt det, som LCM har at tilbyde – fra Londons kulturarv til internationale navne over til de mest lovende nye talenter,” siger formanden for LCM, Dylan Jones, til Drapers.

Herremodeugen åbner med Topman Designs efterårskollektion i the Designer Showrooms på The Hospitals Club i Covent Garden. Topman Designs kreative direktør, Gordon Richardson mener, at udvidelsen af modeugen er et bevis på ”kvalitetsniveauet – og mere vigtigt kreativiteten – som vi har lige her i London,” siger han til Drapers.

Med den ekstra dag kommer LCM til at finde sted fra den 9. til den 12. januar 2015. Modeugen åbner for tilmelding den 27. oktober og første foreløbige program offentliggøres den 10. november.